Image

Storslam för ING på MIPIM Awards

TÄVLING ING Real Estate tog i går hem två pris på det prestigefyllda MIPIM Awards. Ett av priserna var det nyinstiftade Green Buildings Award.
Publicerad den 14 Mars 2008

Det var med kontorsprojektet Crane Track ING Real Estate Development, med arkitekten Design Group Trude Hooykaas, tog hem de båda åtråvärda priserna under gårdagens MIPIM.
- Att skapa en miljö i vilken människor kan vara stolta över att jobba borde vara varje kontorsutvecklingsprojekts drivkraft. Fastighetsbranschen måste fortsätta på den inslagna vägen mot ett allt starkare miljöfokus, sager Menno Maas, vd för fastighetsutveckling på ING Real Estate.

Övriga vinnare:

* Council of Europe
Strasbourg, France

* Unilever House
London, UK

* Chimney Pot Park
Salford, UK

* Projekt Hotel Wasserturm – Hamburg Sternschanze
Hamburg, Germany

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige