Image
New Property Retail & Development, med Sofia Petzelius som vd, utvecklar på Vasagatan för Storebrand.
New Property Retail & Development, med Sofia Petzelius som vd, utvecklar på Vasagatan för Storebrand. Bild: New Property

Storebrand och New Property utvecklar på Vasagatan

Uthyrning Oh Poké och Barbers of Sweden tar plats på Vasagatan 10.
Publicerad den 31 Maj 2022

Storebrand har anlitat New Property Retail & Development för att utveckla deras gatuplan i Stockholm City.

I Storebrands Klaraporten på Vasagatan 10 öppnades möjligheter för nya koncept och där har New Property nu tagit in Oh Poké och Barbers of Sweden.

– I samband med Klaraportens utveckling och omdaningen av fasadlivet i gatuplanet fick vi möjlighet att hjälpa Storebrand att hitta nya hyresgäster som tillför ett mervärde till de som bor, verkar och vistas i det direkta närområdet. Vi identifierade snabbt ett behov av att tillföra ett nyttigt lunchalternativ, i form av Oh Poké, samt en välkänd barbershop, säger Sofia Petzelius, vd för New Property Retail & Development.

– Vi växer och söker konstant efter nya lägen, speciell då vi haft en mycket positiv utveckling trots pandemiåren. Vi blev tidigt approcherade av New Property, och vi tyckte direkt att det blev en perfekt matchning med denna etablering, säger Safuan Khan, ägare och grundare Oh Poké.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige