Image

Stordalen uppgraderar cityhotell

Bolag Petter A Stordalen byter namn på Nordic Sea Hotel till Nordic C Hotel, där C står för city. Ett nytt koncept presenteras där hotellet blir experten på Stockholm. Samtidigt investeras det cirka 40 miljoner i en renovering av hotellet.
Publicerad den 30 Maj 2014
Petter Stordalen Bild: Quality Hotels
Petter Stordalen

- Vi ser en stenhård konkurrens på Stockholmsmarknaden och det vi gör nu är en satsning för att stå starka i framtiden, säger ägaren Petter A Stordalen. Jag vill alltid att mina hotell ligger i framkant.

Nordic C Hotels koncept speglas i alla delar. På rummen finns inspirerande fototapeter med personliga Stockholmsmotiv, personalen är Stockholmsutbildad, hotellet ger tips om de bästa smultronställena och erbjuder utflykter samt sightseeing till gästerna.

- Att utgå från Nordic C Hotel ska vara det bästa sättet att upptäcka och verka i Stockholm, säger Marcus Majewski, vd för hotellet.

Hotellet ligger precis vid centralstationen och har förutom bar, restaurang och konferens även Icebar by Icehotel Stockholm som attraktion.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige