Image
Annika Winsth.
Annika Winsth. Bild: Nordea

Stora Retaildagen – Annika Winsth om det ekonomiska läget

Stora Retaildagen Nordeas chefsekonom Annika Winsth analyserar det ekonomiska läget i Sverige och världen på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign på torsdag om en vecka. Anmälan stänger i morgon!
Publicerad den 13 Februari 2020

Annika Winsth är en av Sveriges absolut mest välrenommerade ekonomer. På Stora Retaildagen ger hon sin bild över vad som är de viktigaste parametrarna i världsekonomin och den svenska ekonomin just nu.

Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter, ett segment som har haft det mycket tuffare än andra segment inom fastighetssektorn de senaste åren. Samtidigt finns det delar av retailsegmentet som går fortsatt väldigt bra. På Stora Retaildagen hör du allt om marknadsläget och trender, du får gott om ny inspiration och du träffar ledande branschpersonligheter.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Svenska Handelsfastigheters Lennart Sten, HUI:s Monica Bruvik, Fastpartners Sven-Olof Johansson, Kicks vd Freddy Sobin och TAM Retails Anna K Johansson.

Du ser hela programet för dagen här och du anmäler dig här, senast i morgon alltså.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stora Retaildagen 2020

Var: Clarion Hotel Sign, Stockholm​

När: 20 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
 
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Film från senaste eventet:

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY