Image
Anna Graaf, Anna K Johansson och Christian Wictorin.
Anna Graaf, Anna K Johansson och Christian Wictorin.

Stora Mälardagen: Fokus på de stora frågorna proptech, hållbarhet och framtiden för retail

Stora Mälardagen Den 19 maj är det dags för Branschens mötesplats i Mälardalen. Det blir en heldag med fokus på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Ett stort fokus under dagen kommer att handla om de stora megatrenderna proptech och hållbarhet samt framtiden för retail. Anmälan stänger i övermorgon fredag – säkra din plats i dag!
Publicerad den 11 Maj 2022

De stora frågorna proptech, hållbarhet och framtiden för retail diskuteras på Branschens mötesplats i Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro nästa torsdag den 19 maj.

På temat: Hållbarhet, i dag och i framtiden
pratar Anna Graaf, hållbarhetschef på White.

I proptech-föreläsningen 5G:s intåg i fastigheterna – vad behöver fastighetsägare redan nu veta och tänka på? möter vi Christian Wictorin, Smart City expert & Affärschef på Corporate Fiber.

Och i punkten Efter pandemin: Hur kommer handeln att utvecklas? är det Anna K Johansson, senior projektledare på TAM Group som håller i mikrofonen.

Anmälan stänger i övermorgon fredag – säkra din plats i dag!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå tre betala för två, ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet.
Vi live-streamar även alla våra dagar så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Stora Mälardagen är ett högaktuellt fast­ighetsseminarium som belyser regionens bästa affärsmöjligheter, levererar en nationell utblick samt ger dig verktygen att fatta rätt beslut i framtiden. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.
Stora Mälardagen arrangeras den 19 maj på Elite Stora Hotellet i Örebro.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.

Stora Mälardagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Örebro.

Partnerföretag är Örebroporten.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Mälardagen 2022

Var: Elite Stora Hotellet, Örebro

När: 19 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)
4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)


Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Mälardagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Mälardalsregionen med tonvikt på Örebro, Västerås och Eskilstuna. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se
 


Arrangörer:

Partners:

Mer från Fastighetssverige