Image
Jesper Swedenborg, Marie Bucht och Marie Cronström resonerar kring uthyrningsmarknaden post corona på Stora Kontorsdagen den 24 mars.
Jesper Swedenborg, Marie Bucht och Marie Cronström resonerar kring uthyrningsmarknaden post corona på Stora Kontorsdagen den 24 mars.

Stora Kontorsdagen: Nytänkande efter Covid-19 – uthyrningsmarknaden

Stora Kontorsdagen På den digitala mötesplatsen Stora Kontorsdagen den 24 mars diskuterar en namnkunnig panel läget på uthyrningsmarknaden post corona. Missa inte din plats till kontorsmarknadens självklara mötesplats!
Publicerad den 25 Februari 2021

Stora Kontorsdagen den 24 mars är en helt och hållet digital mötesplats som fokuserar på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden och riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

I panelsamtalet "Nytänkande efter Covid-19 – uthyrningsmarknaden" diskuterar Marie Cronström, Deputy Head of Sweden och Head of Occupier Services på Cushman & Wakefield, Marie Bucht, vd på Novi Real Estate och Jesper Swedenborg, uthyrningschef region Stockholm på Vasakronan förutsättningarna vad gäller uthyrningsmarknaden inom kontorssegmentet post corona.

Missa inte att uppdatera dig på de viktigaste trenderna om marknaden i allmänhet och kontorsmarknaden i synnerhet – anmäl dig här!

Läs mer om de medverkande talarna här!

Se hela programmet här!

Under dagen presenteras vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor 2020.

Arrangörer är Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se.

Partnerföretag är: Colliers International, EY, Fasticon och Novi Real Estate.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.
Du kan:
Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Kontorsmarknaden förändras snabbt men på arenan Stora Kontorsdagen får du alla förutsättningar att hänga med och ligga steget före samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:









Partner:













Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige