Image
Maria Pleiborn analyserar bostadsmarknaden ur ett demografiskt perspektiv på Stora Bostadsdagen den 12 februari.
Maria Pleiborn analyserar bostadsmarknaden ur ett demografiskt perspektiv på Stora Bostadsdagen den 12 februari. Bild: WSP

Stora Bostadsdagen: Så skapas en fungerande marknad

Stora Bostadsdagen Hur kan vi skapa en fungerande bostadsmarknad – och varför gör vi inte det? Missa inte bostadsmarknadsexperten Maria Pleiborn på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari – anmälan stänger på fredag!
Publicerad den 5 Februari 2020

35 procent av alla ensamstående äldre bor i småhus, på i snitt 113 kvadratmeter – samtidigt som många ungdomar inte har möjlighet att ens få ett eget boende. Sverige har stora demografiska utmaningar, vi använder beståndet på ett väldigt ineffektivt sätt, det som byggs är inte vad som behövs och regeländringar gör ofta situationen än värre. Hur kan vi skapa en fungerande bostadsmarknad – och varför gör vi inte det?
Maria Pleiborn, demograf och bostadsmarknadsexpert på WSP föreläser på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari.

Maria Pleiborns föreläsning ligger mitt i ett block om bostadspolitik. Tyréns Simon Imner inleder med en föreläsning om hur andra länder arbetar för att få in svagare grupper på bostadsmarknader och efter Maria Pleiborn följer ett politiksamtal med Miljöpartiets bostadspolitiska talesperson Emma Hult och Moderaternas (och före detta Veidekkes) Linda Jonsson.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med panelsamtal och intervjuer med branschens tungviktare. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här, senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Stockholm 2020

Var: Spegelsalen, Grand Hotel

När: 12 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här.

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Läs om förra årets event här

Film från senaste eventet:


Partner:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY