Image
Henrik Orrsjö, Maria Meyer Martins, Regina Svantesson och Robert Pemaj möts i ett samtal om läget för nyproduktionsmarknaden i Göteborg på Stora Bostadsdagen GBG den 2 juni på Elite Park Avenue Hotel.
Henrik Orrsjö, Maria Meyer Martins, Regina Svantesson och Robert Pemaj möts i ett samtal om läget för nyproduktionsmarknaden i Göteborg på Stora Bostadsdagen GBG den 2 juni på Elite Park Avenue Hotel.

Stora Bostadsdagen GBG: Panelsamtal – nyproduktionsmarknaden i Göteborg

Stora Bostadsdagen Göteborg Den 2 juni är det dags för Stora Bostadsdagen GBG – mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för bostadsfastigheter. Under dagen får vi bland annat möta en kunnig panel beskriva situationen för nyproduktionsmarknaden i Göteborg.
Publicerad den 12 Maj 2022

Hur påverkas marknaden för nyproduktion av de oroliga tider vi befinner oss i? Det är frågan som panelen bestående av Regina Svantesson, försäljningschef nyproduktion på Bjurfors, Robert Pemaj, regionansvarig, Fastighetsutveckling på Balder, Henrik Orrsjö, regionchef på JM, region Väst och Maria Meyer Martins, vd på Boplats Göteborg ska leverera ett svar på den 2 juni när det är dags för Stora Bostadsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även alla våra dagar så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Marknaden för bostadsfastigher är glödhet och rekordåret 2021 stod bostadsfastigheter, mestadels hyresrätter, för hela 40 procent av transaktionsvolymen på 300 miljarder kronor. Hur kommer investerarintresset att utvecklas framöver; vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Det här är ett högaktuellt seminarium om bostäder och marknaden för bostadsfastigheter i Göteborgsregionen. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.


Här är programmet.

Och här kan du läsa mer om de medverkande.

Partnerföretag är Avy-TMPL, Boplats Göteborg, Egnahemsbolaget och HomeRun – läs mer om dem här.

Stora Bostadsdagen GBG riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för bostadsfastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 16 maj, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15, samt branschmingel ca. 16 – 17).

Pris: 5995 kronor exkl. moms


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-70 78 24
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige