Image
Anton Eriksson, Henrik Hansen och Josefine Skoglund pratar om den digitala utvecklingen i bostadssektorn på Stora Bostadsdagen GBG den 2 juni på Elite Park Avenue Hotel.
Anton Eriksson, Henrik Hansen och Josefine Skoglund pratar om den digitala utvecklingen i bostadssektorn på Stora Bostadsdagen GBG den 2 juni på Elite Park Avenue Hotel.

Stora Bostadsdagen GBG: Ny teknik – nya möjligheter

Stora Bostadsdagen Göteborg Den 2 juni är det dags för Stora Bostadsdagen GBG – mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för bostadsfastigheter. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en panel med företrädare från ägar- och leverantörssidan diskutera vilka digitala möjligheter det finns i bostadssegmentet. Anmälan stänger nästa fredag – säkra din plats nu!
Publicerad den 20 Maj 2022

Att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras börjar allt mer bli en sanning – och det sägs också att digitaliseringsresan framåt kommer att gå allt snabbare. Vilka är fokusfrågorna för dagen och hur ser möjligheterna ut framåt? Henrik Hansen, IT-arkitekt på Stena Fastigheter, Josefine Skoglund, Sverigechef på HomeRun och Anton Eriksson, systemansvarig App på Wallenstam diskuterar frågan på Stora Bostadsdagen den 2 juni på Elite Park Avenue Hotel.

Säkra din plats här! (Anmälan stänger nästa fredag den 27 maj.)
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även alla våra dagar så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Marknaden för bostadsfastigheter är glödhet och rekordåret 2021 stod bostadsfastigheter, mestadels hyresrätter, för hela 40 procent av transaktionsvolymen på 300 miljarder kronor. Hur kommer investerarintresset att utvecklas framöver; vad händer med nyproduktionsmarknaden, yielderna, bostadspolitiken och ränteutvecklingen? Det här är ett högaktuellt seminarium om bostäder och marknaden för bostadsfastigheter i Göteborgsregionen. Dagen är fylld av analys, inspiration och nätverkande.

Här är programmet.

Och här kan du läsa mer om de medverkande.

Partnerföretag är Avy-TMPL, Boplats Göteborg, Egnahemsbolaget och HomeRun – läs mer om dem här.

Stora Bostadsdagen GBG riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för bostadsfastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Göteborg 2024

Var: Clarion Hotel Draken, Göteborg

När: 16 maj, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15, samt branschmingel ca. 16 – 17).

Pris: 5995 kronor exkl. moms


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-70 78 24
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige