Image
Emma Hult och Linda Jonsson kommer till Stora Bostadsdagen på Grand Hotel den 12 februari.
Emma Hult och Linda Jonsson kommer till Stora Bostadsdagen på Grand Hotel den 12 februari. Bild: Jenny Brandt Grönberg/Moderaterna

Stora Bostadsdagen – framtidens bostadspolitik

Stora Bostadsdagen Två unga kvinnor som gått från bygg- och fastighetssektorn till toppolitiken diskuterar dagens och framtidens bostadspolitik på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 12 februari. Anmäl er nu – i morgon torsdag stänger BOKA TIDIGT-erbjudandet.
Publicerad den 15 Januari 2020

Emma Hult är byggnadsingenjören som blev riksdagsledamot och nu är ordförande i Civilutskottet och bostadspolitisk talesperson för Miljöpartiet. Linda Jonsson har varit bostadspolitisk expert på Veidekke och är nybliven politisk sakkunnig för Moderaterna i Civilutskottet med fokus på att utveckla partiets bostadspolitik. På Stora Bostadsdagen möts de båda i ett samtal om dagens och framtidens bostadspolitik.

Stora Bostadsdagen är ett heldagsseminarium om bostadsmarknaden och marknaden för bostadsfastigheter. Analyser och spaningar blandas med intervjuer och panelsamtal med flera av branschens tyngsta aktörer.

Du ser programmet här och du anmäler dig här – till och med i morgon torsdag kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen Stockholm 2020

Var: Spegelsalen, Grand Hotel

När: 12 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms


Du anmäler dig till seminariet här.

Efter en lång uppgång har bostadsmarknaden saktat in betänkligt de senaste åren. Bostadsutvecklarna går kräftgång på börsen och framtiden ser oviss ut – samtidigt som det råder en stor bostadsbrist. Vad kommer att hända framöver? Stora Bostadsdagen är ett brett seminarium om bostäder och bostadsmarknad.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Läs om förra årets event här

Film från senaste eventet:


Partner:


 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY