Image

Stor löparbutik till Kungsgatan i Stockholm

Uthyrning Löplabbet etablerar en av norra Europas största löparbutiker i Computer Citys tidigare lokaler på Kungsgatan 35 i Stockholm.
Publicerad den 24 Maj 2013
Annons
Image
Kungsgatan. Bild: Nordier
Kungsgatan. Mattias Roussakoff. Bild: Nordier
Mattias Roussakoff.

Den nya butiken blir på 783 kvadratmeter. Nordier Retail har stått för uthyrningsarbetet.

- Vi på Nordier är glada och stolta över att Löplabbet väljer att etablera norra Europas största löparbutik här på Kungsgatan 35. Kungsgatan är unik som affärsgata i City då den sträcker sig från Stureplan i öst till Centralen i väst och attraherar därmed Stockholms bredaste spann av kundkategorier. Kungsgatan har en fantastisk potential och det kommer hända en hel del här framöver, men den har fortfarande en bit kvar till den rätta butiksmixen. Vi på Nordier är glada över att vi nu har fått chansen att vara med och utveckla en del av denna paradgatas framtoning, säger Mattias Roussakoff, projektledare för Retail på Nordier.

Kjell Eriksson & Partners och Arberdeens fastighet, Järnplåten 29, med sin äldre klassiska del mot Kungsgatan och den modernare ”Core Stockholm” mot Oxtorgsgatan, är i övrigt fullt uthyrd.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.<br /> <br /> Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.<br /> <br /> En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlitar oss för värdering av samtliga typer av fastigheter.<br /> <br /> Nordiers team för Uthyrning & Utveckling har djup erfarenhet av strategier, rådgivning och genomförande inom uthyrning och etablering. Våra konsulter behärskar alla typer...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY