Image

Stor hyresgäst stannar hos Kungsleden

Uthyrning Kungsleden har omförhandlat och tecknat ett nytt femårigt hyresavtal med Jobman i fastigheten Njursta 1:21 i Upplands Väsby. Jobman har sedan 2007 hyrt samtliga 13 500 kvadratmeter i fastigheten.
Publicerad den 22 Juni 2016
Kungsleden förlänger med Jobman i Väsby. Bild: Kungsleden
Kungsleden förlänger med Jobman i Väsby.

Kungsleden har omförhandlat och tecknat ett nytt hyresavtal i fastigheten Njursta 1:21 med Jobman som hyr hela fastigheten om 13 500 kvadratmeter i Upplands Väsby. Omförhandlingen innebär att Jobman, som utvecklar och tillverkar funktionella arbetskläder, stannar kvar som hyresgäst i fem år till.

- Vi är oerhört glada att Jobman valt att stanna hos oss i Upplands Väsby. För oss som långsiktiga fastighetsägare är det viktigt att etablera en bra relation till våra hyresgäster så att vi kan erbjuda bästa möjliga produkt utifrån deras behov. Att Jobman stannar kvar hos oss i fem år till ser jag som ett kvitto på att vi lyckats med just detta, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige