Image

Stockholms första Starbucks till Centralen

Uthyrning Starbucks fortsätter sin satsning på transportknutpunkter och etablerar nu sitt första café i Stockholm på Centralstationen.
Publicerad den 28 Oktober 2013
Här på Centralstationen öppnar Stockholms första Starbucks. Bild: Jernhusen/Jones Lang Lasalle
Här på Centralstationen öppnar Stockholms första Starbucks.

Starbucks kommer ta plats i norra hallen vid food-courten på stationen där det finns en mix av caféer och restauranger. Caféet planeras att öppna i början av december.

- Vi är jätteglada att Starbucks nu kommer till Stockholm och Centralstationen. Centralstationen är en naturlig plats för en första etablering av ett varumärke i Stockholm. Man kommer i kontakt med väldigt många människor då vi har cirka 250 000 gäster på stationen per dag, säger Martin Lindgren, försäljningschef på Jernhusen.

Sedan tidigare finns Starbucks på Jernhusens centralstationer i Göteborg och Malmö. Det finns också ett café på Arlanda flygplats, som räknas som internationell mark.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige