Image

Stendörren tecknar tioårigt hyresavtal i Point Nacka

Uthyrning Stendörren har tecknat ett tioårigt hyresavtal med det kommunala bolaget Nacka Vatten och Avfall AB om 2 800 kvadratmeter i konceptfastigheten Point Nacka.
Publicerad den 19 November 2018

Inflyttning beräknas till hösten 2019.

– Vi är väldigt glada över att Nacka Vatten och Avfall valt Stendörren och Point Nacka. Vi ser att många företag har behov av moderna verksamhetslokaler i ett bra kommunikationsläge i Nacka, vilket visar att vi tänkt rätt med denna konceptfastighet, säger Maria Mastej, affärsutvecklingschef på Stendörren.

– Vi har höga förväntningar på våra nya lokaler. Vår vision av en mötesplats för alla medarbetare och en punkt att träffa våra kunder och samarbetspartners ställer krav på en attraktiv och flexibel lokal. Point Nacka och fastighetsägaren Stendörren har tillmötesgått våra förväntningar på ett bra sätt. Nu ser vi fram emot att lokalerna färdigställs och att få flytta in, säger Mats Rostö, vd för Nacka vatten och avfall.

I arbetet med att ta fram dessa attraktiva och flexibla lokaler har Nacka Vatten och Avfall AB haft nöjet att samarbeta med Hifab, Svefa och Spectrum Arkitekter och Stendörren med BSK Arkitekter.

Point Nacka är en projektfastighet som nu genomgår en omfattande förädling. Gemensamhetsytorna på bottenvåningen moderniseras, en ny entré skapas och garage byggs, allt för att möta förändrade behov hos företag med lättindustri- och kontorsverksamheter.

Sedan tidigare är Nacka Energi hyresgäst i Point Nacka och efter uthyrningen till Nacka Vatten och Avfall återstår endast en vakans på 500 kvadratmeter i fastigheten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige