Image
Stendörren hyr ut nya kontorslokaler  på Albybergsringen 118 i Haninge.
Stendörren hyr ut nya kontorslokaler på Albybergsringen 118 i Haninge. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar 6-årigt hyresavtal i Haninge

Uthyrning Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 6-årigt hyresavtal med Conjet avseende nya lager-, produktions och kontorslokaler i fastigheten Kalvsvik 16:17, belägen på Albybergsringen 118 i Haninge.
Publicerad den 30 September 2021

Conjet flyttar in redan i november i lokaler om drygt 2 600 kvadratmeter.

– Vi är oerhört glada över det förtroende Conjet visar genom att de väljer lokaler i vårt bestånd för sin framtida utveckling och verksamhet och vi hälsar dem välkomna. Uthyrningen bekräftar en fortsatt stark efterfrågan avseende lager och lätt industri inom Storstockholm, säger Anders Nilsson, förvaltningschef på Stendörren.

– Vi ser fram emot och inspireras av att flytta in i nya moderna lokaler med bra läge som ger företaget och våra anställda möjligheten att fortsätta utveckla och expandera vår verksamhet, säger Robert Kreicberg, vd på Conjet.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige