Image
Stendörren förvärvar ännu en lagerfastighet i Köpenhamnsregionen.
Stendörren förvärvar ännu en lagerfastighet i Köpenhamnsregionen. Bild: Stendörren

Stendörren förvärvar ny lagerfastighet i Köpenhamnsregionen

Transaktioner Stendörren har förvärvat lagerfastigheten Kirstinehöj 12, Kastrup från en privat säljare för 28 miljoner kronor.
Publicerad den 3 Maj 2022

Stendörren har förvärvat lagerfastigheten Kirstinehöj 12, Kastrup från en privat säljare. Fastigheten kompletterar Stendörrens befintliga bestånd i Köpenhamnsregionen väl. Överenskommet fastighetsvärde uppgår till 20 miljoner danska kronor motsvarande cirka 28 miljoner svenska kronor och den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 1 716 kvadratmeter.

Fastigheten är fullt uthyrd till en hyresgäst på ett hyresavtal som löper till och med juni 2032. Efter förvärvet består Stendörrens bestånd i Köpenhamnsregionen av 7 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 27 000 kvadratmeter.

Tillträde beräknas ske den 1 juli 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige