Image

Stena skapar 120 nya bostäder i Malmö

Bostäder Stadsbyggnadsnämnden i Malmö stad har beslutat att anta detaljplanen för fastigheten Hålsjön 2 och Svansjön 4 i Bellevuegården i Malmö, som kommer att innebära 120 nya bostäder.
Publicerad den 18 Maj 2018
Bellevuegården får nya bostäder. Bild: Stena Fastigheter
Bellevuegården får nya bostäder.

– Vi är glada att detaljplanen antagits. Beslutet innebär att Stena Fastigheter kan fortsätta det planerade arbetet att utveckla Bellevuegården, säger Unni Sollbe, vd för Stena Fastigheter Malmö.

Stena Fastigheter förvaltar i dag drygt 900 lägenheter i Bellevuegården. Planen är nu att bygga fyra bostadshus med fyra till sex våningar i kvarterets ytterkanter.

– Malmö växer och behovet av bostäder är stort. Som en av stadens största fastighetsägare arbetar vi långsiktigt och vi vill stärka de städer vi verkar i, säger Unni Sollbe.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige