Image

Stena Fastigheter hyr ut till Media Markt

UTHYRNING Stena Fastigheter hyr ut 2 700 kvadratmeter till Media Markt när de etablerar sitt huvudkontor i Danderyd.
Publicerad den 13 Oktober 2008
Annons
Image

Fastigheten är belägen i Invernessområdet i närheten av både tunnelbana och trafikleder och har ett fantastiskt skyltläge mot E18. Media Markt kommer att etablera sitt nordiska huvudkontor i de nyligen ombyggda och anpassade lokalerna. Totalt kommer 150-160 personer att arbeta på Media Markts huvudkontor.

- Det strategiska läget i kombination med en flexibel och ändamålsenlig planlösning var viktiga punkter för Media Markt i val av fastighet, säger Anna-Lena Carlstedt på Cushman & Wakefield som förmedlade lokalen.

- Vi är naturligtvis mycket glada över att få en så stark och långsiktig hyresgäst i våra lokaler och hela området kommer att påverkas positivt av att Media Markt etablerar sig här, säger Oskar Lundeborg på Stena Fastigheter.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige