Image

Steen & Ström korat till världsledande inom miljö- och samhällsansvar

Energi/miljö Steen & Ström klättrade till toppen och klassificerades som det mest bärkraftiga köpcentrumföretaget i hela världen och utsågs till ”Global Sector Leader” i den årliga GRESB-undersökningen.
Publicerad den 11 September 2014

I den årliga internationella GRESB-undersökningen nådde Steen & Ström ända upp till toppen, och klassificerades som både ”Global Sector Leader”, ”Regional Sector Leader” och ”Green Star 2014”. Detta innebär att Steen & Ström har nått visionen om att vara ledande inom miljö- och samhällsansvar i branschen.

Totalt 637 av världens största fastighetsägare, med tillsammans 56 000 fastigheter, deltar i den internationella benchmarkingen. Här rankas Steen & Ström som:
Nr 1 av 58 köpcentrumaktörer i Europa.
Nr 1 av 115 köpcentrumaktörer i världen.
Nr 2 av 326 fastighetsägare i Europa.
Nr 4 av 637 fastighetsägare i världen.

- De fina resultaten beror på att hela organisationen har arbetat målmedvetet med miljöfrågorna över tid. Miljhänsyn i köpcentrumdrift är väldigt viktigt. Det ger lägre energiförbrukning och driftkostnader som kommer hyresgästerna tillgodo. Implementeringen av ISO 14001 i hela organisationen innebär ett strukturerat miljöarbete som säkerställer fastigheternas långsiktiga värde. Vi har fokus på miljö i allt vi gör, och detta internationella erkännande är motiverande och vår vision är att upprätthålla den positionen, säger Christer Arnesson, Property Director.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige