Image

Starbucks till Stockholms Central

Uthyrning I morse slog Starbucks upp portarna på Centralstationen i Stockholm och öppnar sin första butik någonsin innanför Stockholms tullar. Den nya butiken ligger i norra hallen och drivs av SSP. Detta är den sjätte Starbucks-butiken som öppnar i Sverige.
Publicerad den 17 December 2013

- Kaffemarknaden fortsätter att växa i Sverige där Starbucks för många kaffeälskare har en given plats. Att öppna i Stockholms innerstad känns därför som ett naturligt nästa steg, säger Lars Edengréen, vd på SSP Sweden.

- När Starbucks nu öppnar i hjärtat av Stockholm tillsammans med SSP kan vi erbjuda gott kaffe där våra kunder förväntar sig att vi ska vara – vare sig de är på väg till jobbet, på resande fot eller gör ärenden nere på stan, säger Arjan Oudejans, Starbucks director for licensed stores EMEA.

- Vi är mycket glada och stolta att Starbucks äntligen kommer till Centralstationen i Stockholm. Jernhusen vill erbjuda besökare och resenärer bra service med bra kvalité, och Starbucks står för båda dessa egenskaper. Centralstationen är en naturlig plats för en första etablering av ett varumärke i Stockholm då man kommer i kontakt med väldigt många människor. Varje dag har vi cirka 250 000 gäster på stationen som efterfrågar olika typer av service. Starbucks blir ett utmärkt komplement till vårt utbud på stationen, säger Kerstin Gillsbro, vd Jernhusen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige