Image

Starbucks öppnar i Uppsala

Uthyrning I går offentliggjorde Starbucks att deras första butik i Uppsala kommer att öppnas i Gränby centrum den 15 januari nästa år.
Publicerad den 3 November 2015
Starbucks öppnar i januari nästa år. Bild: Starbucks
Starbucks öppnar i januari nästa år.

När Starbucks tidigare i år kunde avslöja att de hade konkreta planer på att etablera sig i Uppsala, blev de överösta med önskemål att den första butiken skulle öppnas i Gränby centrum.

- Det känns extra skoj att öppna vår allra första butik i Uppsala just där majoriteten av alla våra vänner i sociala medier önskade att vi skulle öppna, säger Johan Rosenblom, Sverigechef för Starbucks.

Starbucks butik i Gränby centrum kommer att finnas vid den östra entrén och blir på 155 kvadratmeter med en uteservering på 40 kvadratmeter. Totalt erbjuder butiken cirka 80 sittplatser.

Gränby centrum ägs av Atrium Ljungberg. Atrium Ljungbergs vision är att skapa en attraktiv och levande stadsdel som utgör ett komplement till Uppsala city. Närmast planerar bolaget för utveckling av bostäder i nära anslutning till Gränby centrum, ytterligare handel och service kompletterat med verksamheter för kultur och utbildning.

- Vi är mycket glada och stolta att Starbucks öppnar i Uppsala och Gränby centrum, säger Jan Hammarling, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige