Image

Stångåstadens vd slutar

Bolag Hans Lander väljer att sluta som vd för Stångåstaden i Linköping efter drygt fyra år. Hans uppsägningstid är sex månader vilket innebär att förordnandet går ut våren 2013.
Publicerad den 24 Oktober 2012

Hans Lander kommer dock fortsätta i rollen som vd för Linköpings Stadshus AB vilket har varit en roll han haft de senaste åren parallellt med arbetet på Stångåstaden.

Omfattningen av arbetet som vd för Linköpings Stadshus AB har växt kontinuerligt och fortsätter att växa. Det innebär att en fokusering på en av rollerna har varit nödvändig.

- Det har varit jättekul och en mycket intressant tid på Stångåstaden, säger Hans Lander, vd för Stångåstaden.

- När jag tittar tillbaka på dessa år är jag särskilt nöjd med den positiva trenden på flera områden i våra kundnöjdhetsmätningar och ökningen av takten i vår nyproduktion.

Rekryteringen av ny vd kommer att påbörjas inom kort av styrelsen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY