Image
Staffan Ingvarsson.
Staffan Ingvarsson. Bild: Stockholm Business Region

Staffan Ingvarsson blir ny vd för Stockholm Business Region

Bolag Staffan Ingvarsson, tidigare vd på Stokab, tillträder den 1 april som vd för Stockholm Business Region.
Publicerad den 23 Mars 2019

Staffan Ingvarsson har varit VD på Stockholms stads IT-infrastrukturbolag Stokab sedan 2015. Dessförinnan var han biträdande stadsdirektör, med ansvar för stadens strategiska digitaliseringsarbete och innan dess stabschef på stadsledningskontoret.

– Jag ser fram emot att få jobba med att skapa de bästa av förutsättningar för både det lokala näringslivet och de internationella företag, talanger och besökare vi arbetar för att attrahera till Stockholmsregionen, säger Staffan Ingvarsson.

Som vd för koncernen Stockholm Business Region har Staffan Ingvarsson övergripande ansvar för de två dotterbolagen Invest Stockholm och Visit Stockholm. Anna Gissler som haft rollen som tillförordnad VD för Stockholm Business Region sedan 1 juli 2018 går tillbaka som vd för Invest Stockholm.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige