Image
Gallerian.
Gallerian. Bild: AMF Fastigheter

Stadium öppnar i Gallerian

Uthyrning Till sommaren öppnar Stadium en ny butik på två våningsplan i Gallerian i Stockholm.
Publicerad den 9 April 2021
Annons
Image

Sveriges största sport- och sportmodekedja Stadium öppnar en ny butik i AMF Fastigheters Gallerian. Den nya butiken, som beräknas öppna till sommaren, är fördelad på två våningsplan med entréer från både Sergelgången och Galleriagången.
– Vi på Stadium ser verkligen fram emot att utforma en modern butik i Gallerian med ett extra fokus på kundupplevelsen och det aktiva livet. Stockholm City är en viktig marknad för oss och vi ser att etableringen i Gallerian kommer att vara den sista pusselbiten för att skapa ett komplett butiksutbud i city för våra kunder, säger Åsa Steen, Country Manager på Stadium Sweden.
– Vi är jätteglada att Stadium väljer att etablera sig hos oss. I takt med att flera aktörer på temat hälsa och välmående har tillkommit på senare tid har vi upplevt en ökad efterfråga på en sportbutik. Vi ser fram emot att kunna möta det behovet inom kort och jag är övertygad om att Stadium blir ett uppskattat inslag i Gallerian, säger Cecilia Åkesson, centrumchef i Gallerian.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY