Image

SPG och Bakke förvärvar utanför Fredrikstad

Bostäder Projektet består av 150 lägenheter med första säljstart under våren 2018.
Publicerad den 14 Mars 2018

SPG och Bakke har pågående bostadsprojekt i Skårer, Jessheim och Rykkinn, säger Knut Hoite, vd på SPG.

– När tomten i Gressvik kom ut till försäljning var det naturligt att ingå ett nytt samarbete, säger han.

– Fredrikstad är idag Norges sjätte största stad och med en kortare restid med den nya tågförbindelsen förväntar vi oss en positiv utveckling av bostadspriserna i Østfold-området, avslutar han.

Mellan Oslo och Fredrikstad planeras det för en ny Intercity tågförbindelse med dubbla spår som förväntas vara färdigställd innan 2024. Restiden från Oslo till Fredrikstad centrum beräknas ta 45 minuter.

Scandinavian Property Group (SPG) är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och verkar på den skandinaviska marknaden. Organisationen består av 15 anställda med kontor i Oslo och Stockholm. SPG är verksam inom tre vertikaler; bostadsutveckling, vård och omsorg samt projektutveckling inom kontor och handel.

Sedan starten 2004 har SPG genomfört transaktioner för cirka SEK 50 miljarder och har idag en fastighetsportfölj på cirka SEK 12 miljarder under förvaltning och utveckling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY