Image

SPG och Bakke förvärvar utanför Fredrikstad

Bostäder Projektet består av 150 lägenheter med första säljstart under våren 2018.
Publicerad den 14 Mars 2018

SPG och Bakke har pågående bostadsprojekt i Skårer, Jessheim och Rykkinn, säger Knut Hoite, vd på SPG.

– När tomten i Gressvik kom ut till försäljning var det naturligt att ingå ett nytt samarbete, säger han.

– Fredrikstad är idag Norges sjätte största stad och med en kortare restid med den nya tågförbindelsen förväntar vi oss en positiv utveckling av bostadspriserna i Østfold-området, avslutar han.

Mellan Oslo och Fredrikstad planeras det för en ny Intercity tågförbindelse med dubbla spår som förväntas vara färdigställd innan 2024. Restiden från Oslo till Fredrikstad centrum beräknas ta 45 minuter.

Scandinavian Property Group (SPG) är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och verkar på den skandinaviska marknaden. Organisationen består av 15 anställda med kontor i Oslo och Stockholm. SPG är verksam inom tre vertikaler; bostadsutveckling, vård och omsorg samt projektutveckling inom kontor och handel.

Sedan starten 2004 har SPG genomfört transaktioner för cirka SEK 50 miljarder och har idag en fastighetsportfölj på cirka SEK 12 miljarder under förvaltning och utveckling.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige