Image

SPG köper utvecklingsfastighet utanför Oslo

Transaktioner Scandinavian Property Group (SPG) har köpt en utvecklingsfastighet på 125 000 kvadratmeter i Bærum kommun cirka 20 minuter väster om Oslo centrum.
Publicerad den 4 Maj 2018

Bebyggelsen förväntas omfatta totalt cirka 130 000 – 160 000 BTA och säljare är Franzefoss Utvikling.

– Bærum är en av Norges mest attraktiva kommuner. Bærum kommun kommer under åren som kommer att ha ett stort behov av nya bostäder med varierande koncept. Med vår bakgrund inom hälsa och omsorg ser vi fram emot att få tillföra området nya koncept inom äldreboenden, samtidigt som området är i behov av förskolor och billigare bostäder för unga och förstagångsköpare, säger Knut Holte, managing partner på SPG.

Totalt kommer cirka 1 500 bostäder byggas och projektet kommer ta cirka tio år innan det är färdigställt.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY