Image

SPG förlänger 13 000 kvadratmeter i Flen

Uthyrning SPG Flen äger sedan 2007 ett modernt fryslager i Flen om cirka 13 000 kvadratmeter. Under september månad har bolagen enats om att förlänga hyresavtalet till 2021.
Publicerad den 10 September 2014

Lagret används som fryslager för snabb nedkylning av glass åt Unilevers glassfabrik som ligger i Flen.

- Vi är otroligt stolta och glada att fortsätta det långsiktiga samarbetet med Unilever, säger Tobias Emanuelsson, Partner i SPG.

- Att Unilever som är ett av världens främsta konsumentvaruföretag väljer att fortsätta ett samarbete med oss är en kvalitetsstämpel, säger Tobias Emanuelsson.

Bristen på moderna fryslager är en stor begränsning i Sverige. Sett till konsumtionen av färdigmat ökar bristen på moderna fryslager. Det strategiska läget i Sörmland var ett av bolagets främsta investeringskriterier.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige