Image

Spelbolag tar helt våningsplan på Sveavägen 44

Uthyrning Spelbolaget King hyr hela våning 4, 4 100 kvadratmeter, i Diligentias Sveavägen 44.
Publicerad den 17 Juni 2013
Annons
Image
Sveavägen 44. Bild: Diligentia
Sveavägen 44. Sveavägen 44 i lego. Bild: Diligentia
Sveavägen 44 i lego. Sveavägen 44. Bild: Diligentia
Sveavägen 44.

- Vi tycker att det är otroligt kul att King valde oss och vårt enligt Breeam hållbarhetsklassade hus. Det är en mycket intressant hyresgäst som bidrar till den kreativa miljön som vi skapar. Sveavägen 44 kommer efter ombyggnationen att bli en av Europas mest energieffektiva fastigheter med stora sammanhängande ytor i ett mycket attraktivt läge. Efterfrågan på både kontors- och butiksytor är stor. Över 60 procent av våra kontorsytor i fastigheten är redan kontrakterade och vi ser ingen avtrappning i uthyrningstakten. Nu återstår endast 12 000 kvadratmeter att hyra ut av Sveavägen 44 och det ser vi som en indikation på att det råder en god efterfrågan och många intressenter, säger Markus Pfister, fastighetschef för Diligentias kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige