Image
Solnaberg äger If-huset i Solna.
Solnaberg äger If-huset i Solna. Bild: Solnaberg

Solnaberg tecknar nytt hyresavtal

Uthyrning Solnaberg Property har tecknat ett nytt utökat hyresavtal med Urogyn som sedan tidigare förhyr 775 kvadratmeter i fastigheten Bladet 3 Solna. Det nya kontraktet med Urogyn är på 1 550 kvadratmeter med en hyresperiod till 2032 att jämföra med det tidigare avtalet som var till 2028.
Publicerad den 12 Juli 2021

Urogyn AB erbjuder kvalificerad allmän gynekologisk och allmän urologisk verksamhet och den de nya lokalytorna kommer att nyttjas för en utökad undersöknings och operationsverksamhet.

Urogyns utökade förhyrning i fastigheten har möjliggjorts genom att If frånträtt en yta om cirka 800 kvadratmeter.

För Solnaberg innebär kontraktsförändringen en ökad nettohyresintäkt om 913 000 kronor per år samtidigt som i ordningsställandet av Urogyns lokaler innebär en investering om cirka elva miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige