Image
Smarteyes öppnar hos Diös i Östersund.
Smarteyes öppnar hos Diös i Östersund. Bild: Diös

Smarteyes blir ny hyresgäst till Diös i centrala Östersund

Uthyrning I början av oktober slår Smarteyes upp portarna till sin nya butik med nytt koncept på Prästgatan i centrala Östersund och i samband med det blir de ny hyresgäst till Diös.
Publicerad den 29 September 2020
Annons
Image

Smarteyes grundades 2007 och har idag ett 80-tal butiker i Sverige, Tyskland och Danmark. Smarteyes erbjuder ett brett sortiment av egendesignade bågar, linser och solglasögon. I den nya butiken i Östersund kommer deras kunder få ta del av den nya konceptbutiken, som erbjuder ny kundupplevelse som bygger på att inspirera och förenkla för kunden.
– Vi är glada över att välkomna Smarteyes som ny hyresgäst till oss. Det känns riktigt bra att kunna erbjuda en lokal perfekt anpassat till deras nya koncept. Vi önskar de all lycka till i deras nya lokal, säger Emma Widegren, förvaltare, Diös.
– Östersundsborna har genom året visat att de gillar vårt koncept som bygger på att det ska vara enkelt, prisvärt och roligt att köpa glasögon och linser, och vi ser en stor potential här framöver. Därför är vi glada över att kunna erbjuda ännu bättre service till fler kunder i vår nya lokal med vårt nya butikskoncept, som bygger på inspiration och att ge en ny köpupplevelse för kunden. Butiken kommer att få hela vårt sortiment inklusive vårt nyligen lanserade sportglasögonsortiment, och vi är övertygade om att Östersundsborna kommer uppskatta detta, säger Anders Zanton, Sverigechef på Smarteyes.

Öppning planeras till 1 oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ett tungt maskineri som levererar tillväxt"

Bolag Svenska Nyttobostäder är ett av börsens mest anonyma sexmiljardersbolag. Det unika upplägget gör att åren fram till 2025 i stort sett är utstakade. – Vi är ett tungt maskineri som levererar tillväxt, säger vd Tommy Johansson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY