Image

Slättö och Hyresrättsfonden köper projekt i Karlstad

Transaktioner Slättö och Hyresrättsfonden 3 har tecknat en avsiktsförklaring med SPG Bostad om förvärv av projektet Galeasen med 167 hyresrätter på Bryggudden i Karlstad.
Publicerad den 29 Augusti 2014

Projektet levereras under 2015 och omsluter totalt knappt 10 000 kvadratmeter uthyrningsbar area.

- Vi har förhandlat den här affären en längre tid och är glada över att ha kommit till ett LOI som vi är mycket nöjda med. Vi avser att förvärva en högkvalitativ produkt i ett centralt läge i linje med den risk och de kommersiella villkor våra investerare efterfrågar, kommenterar Johan Karlsson, vd på Slättö Förvaltning.

- Denna affär, tillsammans med det LOI för Umeå vi tidigare kommunicerat,
konkretiserar vår portfölj. Vi arbetar därtill parallellt med ett antal transaktioner där vi bedömer att ytterligare någon affär kan bli klar i närtid, kommenterar Slättös CFO Björn Rönnqvist.

Rådgivare till Slättö och Hyresrättsfonden 3 är Pangea Property Partners.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Petter Stordalen är ingen förvaltare"

Bolag Stordalenägda Strawberry samlar all verksamhet inom fastighet under en ledning. Daniel Stenbäck blir vd för Strawberry Forever och Strawberry Brothers, samt styrelseordförande för Strawberry Properties. Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige varför Petter Stordalen gör de här förändringarna, hur de arbetar vidare med transaktioner efter den jättelika hotellförsäljningen i Stockholm nyligen och när han tror att hotellmarknaden har återhämtat sig till tidigare nivåer igen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY