Image

Skrindan vägrar betala Maths O-fakturor – stäms

EKONOMI Skrindan, tidigare ägt av Maths O Sundqvist, har stämts av en finansiell rådgivare och ett pr-bolag. Den nuvarande ägaren Valot Invest vägrar betala eftersom man anser att arbetet handlar om Maths O Sundqvist personligen och inte bolaget.
Publicerad den 5 Augusti 2009

En finansiell rådgivare kräver 250 000 kronor för att ha skött förhandlingarna med Carnegie åt Sundqvist, skriver E24.

Tre dagar innan uppgörelsen då Carnegies bolag Valot tog över Skrindan skickade rådgivaren en faktura, som aldrig ska blivit betald.

I slutet av juli stämde pr-bolaget Springtime Skrindan på 1,5 miljoner kronor. Det här arbetet gällde att en konsult hjälpte Sundqvist med att arrangera intervjuer och skicka pressmeddelanden med anledning av tvisten med Carnegie.

Arne Berggren, vd vid Valot Invest vägrar betala fakturan, enligt E24, för att han tycker att Sundqvist är personligen betalningsansvarig för pr-arbetet, eftersom han menar att det rörde sig om en kampanj om hans eget rykte, och inget som hade med Skrindan att göra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige