Image
Epic i Malmö.
Epic i Malmö. Bild: Skanska

Skanskas Epic fullt uthyrt

Uthyrning Skanska har tecknat hyresavtal för den sista lediga lokalen i Epic. Ny hyresgäst är det växtbaserade livsstilsvarumärket Sproud.
Publicerad den 5 Maj 2021

Sproud är ett Malmöbaserat företag som fokuserar på hållbar innovation inom växtbaserad dryck och finns tillgängliga på 18 marknader runtom i världen. Epic blir företagets huvudkontor.
– Vi befinner oss i stark tillväxt och har sökt efter en lokal i en dynamisk del av Malmö, och det är just vad Epic erbjuder. Gångstråket utanför, närheten till centrum, universitet och vattnet gör att vi kan erbjuda att titta förbi på en kaffe, med Sproud i såklart. Att hela huset dessutom andas hållbarhet var såklart extra viktigt för oss, säger Maria Tegman vd för Sproud.
– Det känns fantastiskt att Sproud har valt att etablera sitt nya kontor i Epic. Sproud jobbar med hälsosamma och hållbara produkter vilket rimmar väl både med Epic och hur vi jobbar på Skanska. De kommer att få en fantastisk lokal precis på kajen där jag tror de kommer trivas fantastiskt och samtidigt få plats för sin internationella expansion, säger Patrik Lundberg, marknadsansvarig på Skanska Öresund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige