Image

Skandrenting och Temporent bygger för Polisen

Bygg/Arkitektur Modulhusuthyrarna Temporent har byggt upp ett nytt kontor till Polisen i Karlstad. Polisens hyresvärd Skandrenting var beställare.
Publicerad den 27 Januari 2014

I och med att de nya lokalerna kommit på plats har Polisen snabbt och enkelt fått mer och välbehövligt utrymme.

I Karlstad har Polisen under en längre tid inte haft tillräckligt med plats i polishuset i staden. Samtidigt gör omorganisationer inom Polisen att det är oklart hur mycket utrymme de kommer behöva i framtiden.

Därför har nu Temporent ställt på plats modulbyggnader, som kommer finnas bredvid det ursprungliga polishuset under minst tre år.

- Vi har äntligen fått nya fräscha lokaler, som också är sammankopplade med de gamla på ett bra sätt. Medarbetarna är mycket positiva och nöjda, säger Roy van Dalen, stabschef på Polismyndigheten i Värmland.

Arbetet med att ställa i ordning de nya lokalerna gjordes snabbt och blev klart under hösten.

- Polisen har naturligtvis en del särskilda krav som vi tagit hänsyn till. Allt har annars gått smidigt med att få på plats modulerna och binda ihop dem med polishuset, säger Tomas Paulsson, regionchef väst, Temporent.

Det är 750 kvadratmeter i två våningar av modellen Kubik, som kommit på plats och där poliserna nu flyttat in.

Beställare var Skandrenting, som äger polishuset, och som Polisen hyr av.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige