Image
Belma Rejnefelt.
Belma Rejnefelt. Bild: Thomas Pella Bergsell

Sisab ändrar i ledningsgruppen

Bolag Belma Rejnefelt tar plats i ledningsgruppen för Sisab. Hon tar över efter Olle Åberg som avdelningschef för fastighetsutveckling.
Publicerad den 22 Mars 2019

– Belma, med sin personlighet och mycket goda ledaregenskaper, kommer bidra till såväl ledningsgruppens som Sisabs utveckling. Hennes avdelning ansvarar för en av våra viktigaste framtidsfrågor och Belma passar perfekt i denna roll, säger Claes Magnusson, vd för Sisab.
– Jag kan inte tänka mig ett viktigare uppdrag. I en stad som växer, växer också behoven av bostäder, platser för rörelse och lek, samhällsfunktioner och inte minst behovet av nya förskolor och skolor. Sisabs roll är att leda planeringsarbetet för nya elevplatser och jag känner en ödmjukhet inför uppgiften. För att lyckas med vårt uppdrag, behöver vi aktörer som är med och bygger ett hållbart Stockholm för framtiden, bli bättre på samarbeta, samordna och samverka, säger Belma Rejnefelt.

Belma Rejnefelt var tidigare förvaltningsområdeschef på Sisab och innan hon kom till Sisab så arbetade hon på Coor Service Management som Site Manager. Olle Åberg har arbetat på Sisab i 16 år i olika ledande befattningar och går nu i pension.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige