Image
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter.
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter. Bild: Signatur Fastigheter

Signatur: Klart med apportemission och namnbyte

Bolag Signatur Fastigheters apportemission och namnbyte har nu registrerats och första dag för handel av de nyemitterade aktierna på First North är i dag.
Publicerad den 17 December 2019

Den 22 november 2019 beslutade en extra bolagsstämma i Signatur Fastigheter, tidigare Deflamo AB, om bland annat apportemissionen av SIG Invest AB, ändring av bolagsordning och namnbyte från Deflamo AB till Signatur Fastigheter AB.

Bolagsverket har registrerat de slutliga besluten från extra bolagsstämman och totalt har 1 745 967 484 nya B-aktier i Signatur Fastigheter nyemitterats. Första dag för handel för de nya B-aktierna på Nasdaq First North Growth Market är i dag.

– Det känns bra att vi nu är redo för vår första handelsdag, vi ser fram emot fortsättningen, säger bolagets vd och grundare Dan Astrén.

Bolaget meddelar samtidigt att Pareto Securities AB anlitats som likviditetsgarant. Pareto Securities AB kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant att säkerställa möjligheten att handla i Signatur Fastigheter AB:s aktie varje dag genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Signatur Fastigheter på Branschguiden

Signatur fastigheter är ett växande bostadsbolag i södra Sverige med huvudkontor i Malmö. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholms- och Öresundsregionen och utgörs i huvudsak av bostäder och samhällsfastigheter.

Vi växer genom förvärv av kassaflödande fastigheter med utvecklingspotential. Kassaflödet ger en stabil grund för verksamheten och förutsättningar för vårt fokus på fastighetsutveckling och värdetillväxt.

Vårt utvecklingsarbete innefattar såväl renovering av befintliga fastigheter som framtagande av nya bostäder genom detaljplanearbete...

Läs mer om Signatur Fastigheter på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY