Image

SHH och NREP bygger hyresrätter i Tumba

Bostäder SHH Bostad och NREP byggstartar ett gemensamt projekt med 127 hyresrätter i Tumba, Botkyrka.
Publicerad den 14 November 2016
Futurum i Tumba. Bild: SHH Bostad
Futurum i Tumba.

Inflyttning i den nya fastigheten är beräknad till juni 2018. Bostadsområdet, Futurum, ska enligt SHH bli ett community för unga som uppskattar ett modernt boende med smarta IT-lösningar och närhet till både natur och kommunikationer.

– Behovet av små, välplanerade hyresrätter är stort och det är med stor glädje vi snart kan leverera ytterligare 127 nya hem till marknaden. Dessa lägenheter har efterfrågats länge och vi är glada över möjligheten att få göra verklighet av byggplanerna tillsammans med NREP, säger SHH Bostads vd Misha Moeremans d’Emaus.

– Vi har ett lyckosamt samarbete med SHH Bostad och ser fram emot att kunna utveckla attraktiva bostäder för en yngre målgrupp med ett stort behov, säger Rickard S. Dahlberg, CIO på NREP.

Totalentreprenör för projektet är Cobab Sverige.

– Vi har valt att genomföra bygget av Futurum tillsammans med Cobab Sverige. De har visat att de har en förmåga att möta våra tuffa krav på kvalitet och leveransprecision, säger Fredrik Hermansson, produktions- och förvaltningschef på SHH Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige