Image

Shariati prisas för sitt mångfaldsarbete

Event Sodexos vd Azita Shariati, som nyligen medverkade på Fastighetssveriges seminarium Fastighetskvinnan, har nu tilldelats ”Inspiration role model of the year”, när European Diversity Awards för femte året delade ut priser i olika kategorier inom jämställdhet, mångfald och inkludering.
Publicerad den 1 Oktober 2015
Azita Shariati tog emot en utmärkelse på European Diversity Awards i London i går. Bild: Sodexo
Azita Shariati tog emot en utmärkelse på European Diversity Awards i London i går. Azita Shariati. Bild: Sodexo
Azita Shariati.

“European Diversity Awards” uppmärksammar organisationer och individer som under det gångna året visat engagemang och kreativitet i frågor rörande jämställdhet, mångfald och inkludering. Utmärkelserna ses av många som mångfaldens motsvarighet till filmvärldens Oscarstatyetter.

- Det är väldigt roligt att få en utmärkelse som förebild inom mångfald. Frågorna ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har den stora glädjen att arbeta i en värderingsstyrd organisation. Det medför bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, säger Azita Shariati.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige