Image

SF Invest gör klart med produktchef – och delägarskaran växer

Bolag Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag har rekryterat Mikael Uusitalo som produktchef för nya tjänsten Newst - samtidigt hoppar två nya delägare på tåget.
Publicerad den 8 Februari 2018

Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag välkomnar Andreas Nordgren, tidigare Newsec, som vd samt Mikael Uusitalo, tidigare bland annat Soundtrack Your Brand, som produktchef. Dessutom plockar konsortiet in Catena och Platzer som nya partners.

Andreas Nordgren, med 11 års erfarenhet från Strongholdkoncernen, blir vd för såväl SF Invest som den första tjänsten under utveckling, Newst.com. Andreas blir även partner i SF Invest.

Mikael Uusitalo, med erfarenhet från bland annat Gasellföretaget Be Better Online och Soundtrack Your Brand i roller rörande digital marketing och growth men även som lärare på IHM Business School. Mikael går in som produktchef för Newst.com och partner i SF Invest.
– Som näst intill utomstående i förhållande till fastighetsbranschen så är det tydligt att det finns många möjligheter att utveckla många nya tjänster och produkter i alla led, digitala sådana i mitt fall.
– Den grupp partnerbolag som Per samlat kan tillsammans göra stor skillnad och det är en fantastisk utmaning och ett privilegium att vara i den situationen, säger Mikael Uusitalo

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige