Image
Joakim Orthén, vd för Nordic PM.
Joakim Orthén, vd för Nordic PM. Bild: Nordic PM

Sex nya medarbetare till Nordic PM

Karriär Nordic PM växer och förstärker organisationen med sex nya medarbetare inom ekonomi, uthyrning, teknisk förvaltning och HR till huvudkontoret i Stockholm.
Publicerad den 7 Maj 2019
Nordic PM rekryterar sex personer (klicka för att förstora). Bild: Nordic PM
Nordic PM rekryterar sex personer (klicka för att förstora).

Ekonomiavdelningen får tre nya tillskott. Sara Hornelius i rollen som redovisningsekonom kommer närmast från en tjänst hos Capio St:Görans sjukhus som systemekonom och projektledare. Även Elisabeth Aste har rekryterats som redovisningsekonom och har tidigare haft en liknande roll hos Accountor och som ekonomikonsult via Resultat AB. Jelena Basalic har anställts som löneadministratör och ekonomiassistent. Närmast kommer hon från IHM Business School och Fastum AB där hon arbetade som löneadministratör.

Vidare förstärks området lokaluthyrning med Niklas Norlin i rollen som uthyrare. Han har lång bakgrund inom fastighetsbranschen, där senaste tjänst innan Nordic PM var som fastighetsmäklare hos Fastighetsbyrån.

Till den tekniska förvaltningen har Benny Håkansson rekryterats som drifttekniker. Med en gedigen bakgrund inom branschen kommer han senast från en roll som driftchef på Landskrona fastighetsförvaltning AB.

HR-avdelningen stärks också upp i och med rekryteringen av Mathilda Frödeberg. Hon kommer närmast från tjänsten som HR-specialist hos Fonus och kliver nu in i rollen som personalansvarig.

– Det gläder oss att se företaget växa och att få välkomna nya medarbetare att vara med och utveckla Nordic PM, säger vd Joakim Orthén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige