Image

Set Up söker nya lokaler för Arbetsförmedlingen

Bolag Under hösten har Arbetsförmedlingen gett Set Up i uppdrag att sondera marknaden för en eventuell flytt av huvudkontoret.
Publicerad den 13 November 2015

Det nuvarande hyresavtalet med Humlegården på Hälsingegatan i Vasastan löper ut våren 2017. Fastighetskonsultbolaget Set Up har fått i uppdrag att söka lokaler som är på omkring 16 000 kvadratmeter i Stockholms innerstad med omnejd. Om Arbetsförmedlingen väljer att förlänga med Humlegården så kommer det förmodligen att bli aktuellt med en ombyggnation av lokalerna eftersom myndigheten planerar för en ny organisation och ett nytt arbetssätt.

Set Up vann tidigare under året upphandlingen om att stödja Arbetsförmedlingens lokalförsörjning. Ramavtalet är rikstäckande och omfattar hyresgästrådgivning respektive operativ projektledning. Avtalet löper över två år med möjlighet till förlängning om ett plus ett år.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Partnertext

Property Matchmaking med Relier

Presenteras av Relier Real Estate Advisor

Senast från Fastighetssverige Plus

Rost ser stor potential i omvandlingar: "Stark värdekick"

Bolag Genom att omvandla outnyttjade handelsytor till kontor och vakanta kontorslokaler till bostäder fortsätter Knut Rost och Diös att skapa värde.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY