Image

Serneke rekryterar ny arbetschef

Bolag Serneke Anläggning i Göteborg utökar arbetsstyrkan ytterligare och anställer Calle Magnusson som arbetschef. Calle har arbetat på Anjo Bygg, ett specialistföretag inom NCC, i 13 år och har bred erfarenhet från både bygg-och anläggningsbranschen.
Publicerad den 9 Februari 2015

Calle var senast ansvarig för produktionen i projektet Expansion Värö, som efter utbyggnad blir ett av världens största barrsulfat- och pappersmassabruk.

Han har även varit ansvarig vid byggnationen av ett kraftvärmeverk samt Halmstad Arena. Nu tar han rollen som arbetschef för Serneke Anläggning i Göteborg.

- Det är en spännande bransch och jag ser alla möjligheter inom Serneke. Framåtandan och drivet som finns i företaget, det är ett unikum i branschen. Det var det som triggade mig att röra mig just hit, säger han.

Den 23 februari tillträder han tjänsten som arbetschef.

- Calle har många år i branschen med betongentreprenader och han kommer att kunna tillföra både stabilitet och erfarenhet till gruppen. Han kommer bland annat arbeta med att öka graden av innovation och effektivisera våra processer i våra lösningar, säger Fredrik Jonsson, vd på Serneke Anläggning.

- Det ska bli mycket inspirerande att vara med och utveckla avdelningen, att få vara med och påverka och utforma, säger Calle Magnusson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige