Image

Serneke rekryterar fastighetsjurist

Bolag Maria Loinder tillträder tjänsten i början av augusti. Hon kommer närmast från Setterwalls Advokatbyrå.
Publicerad den 7 April 2016
Maria Loinder. Bild: Serneke
Maria Loinder.

Serneke bedriver en omfattande och ambitiös projektutveckling, huvudsakligen i storstadsregionerna Göteborg, Stockholm och Malmö. Rekryteringen görs för att förstärka organisationen ytterligare och för att möta verksamhetens fortsatta expansion.

– Fastighetsjuridiken är grunden till alla affärer och projekt vi genomför. Maria kommer med sin kompetens och sitt engagemang att bli en viktig kugge i vår verksamhet. Vi är glada att hon valt att börja hos oss, säger Patrik Lindström, vd på Serneke Projektutveckling.

Maria Loinder har mångårig erfarenhet av fastighetsrättsliga frågor. De senaste fem åren har hon varit verksam som advokat på Setterwalls Advokatbyrå i Göteborg och dessförinnan arbetade hon på Kilpatrick Townsend i Stockholm.

– Det är en spännande tjänst i en intressant och expansiv koncern. Det känns kul och utmanande att komma till Serneke, att få arbeta tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare och vara delaktig i koncernens fortsatta utveckling, säger Maria Loinder.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Huvudkontor i het regionstad ut på marknaden

Transaktioner 4 400 kvadratmeter kontor i het regionstad kommer ut på marknaden. Jakob Eriksson på berättar hur intresset ser ut för fastigheten, hyresgästen och staden inför den stundande försäljningen av Sparbanken Rekarnes kontor i Eskilstuna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY