Image

Serneke får uppdrag i Upplands Väsby

Bygg/Arkitektur Serneke har tecknat avtal med Midroc om en anläggningsentreprenad i Upplands Väsby. Kontraktet är värt omkring 31,5 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för det tredje kvartalet 2017.
Publicerad den 13 Juli 2017

I uppdraget ingår att utföra markarbeten och finplanering för 194 lägenheter i flerbostadshus och 25 radhus samt tillhörande garage och restauranglokal, som ska byggas i det framväxande området Eds Allé.

– Efter Serneke Anläggnings etablering i Stockholm under hösten förra året är vi nu involverade i flertalet projekt i region öst. Eds Allé är det första projektet norr om Stockholm och det känns bra att få förtroendet att vara med och utveckla Upplands Väsby i denna första etapp av flera, säger Fredrik Jonsson, vd för Serneke Anläggning.

– Det känns väldigt roligt för Midroc att gå in i detta samarbete tillsammans med Serneke och vi ser fram emot att få starta igång med markarbetena efter semestern. Byggherre är AB Väsbyhem och detta är första etappen av Väsbyhems nyproduktion i området Eds Allé, säger Niklas Karlsson, projektchef på Midroc.

Arbetena beräknas starta i augusti under förutsättning att bygglov finns på plats.

Projektet ska vara slutfört i det andra kvartalet 2020.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige