Image

Serneke bygger om Stadsparksbadet i Borås

Bygg/Arkitektur När Stadsparksbadet i Borås ska genomgå en större renovering och tillbyggnad är det Serneke Bygg som fått uppdraget av Borås stads Lokalförsörjningsförvaltning. Arbetena startar preliminärt under sommaren 2017.
Publicerad den 19 December 2016
Stadsparksbadet i Borås. Bild: Tengbom
Stadsparksbadet i Borås.

Borås största badhus invigdes 1985 och är i behov av både renovering och tillbyggnad. Exempel på de arbeten som Serneke ska utföra är betonglagningar i bassänger, byte av vattenrening och tätskikt, ombyggnad entré och omklädningsrum samt installation av en solenergianläggning.

– Det är ett spännande uppdrag som vi ser fram emot att få sätta igång med under nästa år. Att renovera badhus är tekniskt utmanande men på Serneke har vi kompetensen som krävs, säger Daniel Åstenius, vd för Serneke Bygg.

– Stadsparksbadet har varit en uppskattad anläggning för många av stadens invånare under många år och det är mycket roligt att vi nu kommer igång med en renovering, säger Jim Arvidsson, avdelningschef för byggavdelningen på Lokalförsörjningsförvaltningen.

Renoveringen av Stadsparksbadet beräknas vara klar under sommaren 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige