Image
Ola Serneke.
Ola Serneke. Bild: Serneke

Serneke-aktien handelsstoppad efter vd-uttalande

Bolag Handeln i Sernekes aktie stoppades på onsdagseftermiddagen, detta efter att vd Ola Serneke sagt på ett webbsänt studentseminarium att en partner var klar i Karlatornet.
Publicerad den 26 November 2020

Det var på Chalmersmässan VARM som Ola Serneke svarade på en fråga om en partner var klar:
– Ja. Det kommer att pressmeddelas inom kort. Det kommer att bli ett väldigt trevligt tillskott till Göteborg.

Aktien steg på torsdagen med 12,5 procent innan den handelsstoppades. Nasdaq meddelade att den stoppats beroende på "non disclosure" av insiderinformation.

Serneke gick efter börsens stängning ut med ett "förtydligande".

"Med anledning av ett uttalande av Sernekes koncern-vd Ola Serneke den 24 november vill bolaget förtydliga aktuell status i den pågående processen med att slutföra en affär och säkra finansiering för projekt Karlatornet.
Som tidigare kommunicerats, senast i delårsrapport för kvartal tre 2020, pågår ett intensivt arbete med att slutföra en affär. Detta har resulterat i att diskussioner sedan en tid förs med en tilltänkt partner. Om dessa diskussioner resulterar i ett ingånget avtal kommer detta att kommuniceras i ett pressmeddelande."

Serneke satte i våras bygget av Karlatornet på paus, detta efter att den tilltänkta partnern Oaktree backat på grund av pandemin. Vid gårdagens VARM-mässa sa Ola Serneke att bygget ska startas inom några veckor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY