Image
Lyftkranen 3 i Södertälje.
Lyftkranen 3 i Södertälje. Bild: Serafim Fastigheter

Serafim köper industrifastighet i Södertälje

Transaktioner Serafim Fastigheter har genomfört förvärv i Södertälje genom en sale and leaseback-affär. Fastigheten Lyftkranen 3 är belägen i Morabergs industriområde i Södertälje, cirka fem kilometer från Södertälje centrum och har en uthyrningsbar area om cirka 2 000 kvadratmeter. I samband med förvärvet skriver den tidigare ägaren på ett femårigt triple-net-avtal.
Publicerad den 2 Juli 2020

– Med access till E4/E20 har Morabergs industriområde ett mycket bra logistikläge. Södertälje har ett starkt näringsliv med god tillväxt och Moraberg är ett mycket attraktivt läge som kommunen satsar på för verksamheter inom lager och logistik. Förutom att vi tillträder med en stabil hyresgäst så ser vi fram emot att utveckla outnyttjad byggrätt på cirka 4 000 kvadratmeter, säger Rickard Jacobsson, vd för Serafim Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Akelius vd: Det är svårt att ge prognoser

Bolag Framtiden är mer osäker än vanligt och Akelius har intagit en försiktig inställning till nya investeringar för att upprätthålla ett stabilt finansiellt läge. Företagets vd Ralf Spann berättar för Fastighetssverige hur länge han tror den här osäkerheten håller i sig, hur transaktionsmarknaden ser ut och skillnaden mellan olika geografier.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY