Image

Semrén & Månsson tappar sin vd

Karriär Adelina Mehra, vd på Semrén & Månsson lämnar sin tjänst för att i stället börja på Tobin Properties.
Publicerad den 24 Oktober 2014

- Vår framgång är kopplad till vår förmåga att erbjuda våra kunder väldesignade och spännande bostäder i attraktiva lägen. Adelina blir en nyckelperson i att säkerställa att vi fortsätter att kunna göra just det. Vi har redan arbetat med Adelina i våra projekt i Nacka, Sundbyberg och Norra Djurgårdstaden, så vi vet att vi får en synnerligen kompetent och driven chef för våra kommande utvecklingsprojekt, säger Erik Karlin, vd Tobin Properties.

- Jag ser fram emot att ansluta till Tobin Properties, i mina ögon är det en aktör som sticker ut i mängden på ett mycket positivt sätt. Tobin har en hög ambitionsnivå i både utveckling av bostäder och den samlade stadsbilden. Det vill jag utveckla vidare, säger Adelina Mehra.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige