Image
Kristoffer Lidbrandt och Mikaela Malmgren.
Kristoffer Lidbrandt och Mikaela Malmgren. Bild: Sehlhall Fastigheter

Sehlhall rekryterar nyckelpersoner

Bolag Sehlhall Fastigheter rekryterar Mikaela Malmgren som förvaltningsansvarig och Kristoffer Lidbrandt som ny förvärvsansvarig. Mikaela Malmgren kommer närmast från Genova Property Group och Kristoffer Lidbrandt från Serafim Fastigheter.
Publicerad den 26 April 2021

Sehlhall utvecklar och äger hållbara förskolor, skolor, gruppbostäder och vårdboenden. Den förvaltade fastighetsportföljen växer snabbt och Sehlhall har som mål att byggstarta fjorton nya omsorgsfastigheter per år. Mikaela Malmgren anställs nu som ansvarig för fastighetsförvaltningen. Hon är utbildad fastighetsförvaltare och har arbetat med fastighetsförvaltning hos Einar Mattsson, Rikshem och Genova Property Group.
– En modern och högkvalitativ fastighetsförvaltning utgör en central del i Sehlhalls erbjudande för hållbar social infrastruktur. Jag ser fram emot att vidareutveckla funktionen och framför allt att vara del av ett så utpräglat entreprenörsteam, säger Mikaela Malmgren.

Kristoffer Lidbrandt axlar rollen som förvärvsansvarig med huvudfokus på tidiga skeden. han är utbildad fastighetsmäklare och har de senast fem åren arbetat som transaktionsansvarig på Serafim Fastigheter.
– Jag älskar Sehlhalls höga tempo, vilket är nödvändigt med tanke på det stora behovet av omsorgsfastigheter, säger Kristoffer Lidbrandt.

Mikaela Malmgren och Kristoffer Lidbrandt tillträder sina nya befattningar den 3:e maj.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige