Image
Anton Bergkvist och Nima Assadi.
Anton Bergkvist och Nima Assadi. Bild: Sehlhall

Sehlhall Fastigheter anställer två nyckelpersoner

Karriär Sehlhall Fastigheter anställer Anton Bergkvist som ansvarig för affärsområdet vårdbostäder och Nima Assadi som får rollen som projektutvecklare.
Publicerad den 18 Mars 2020

Anton Bergkvist kommer närmast från Magnolia Bostad där han arbetat som affärsområdesansvarig vård. Han har en civilingenjörsutbildning från KTH med inriktning på maskinteknik samt en master i industriell ekonomi med inriktning på energi och miljö.

– Sehlhall spelar en viktig roll för utbyggnaden av Sveriges sociala infrastruktur. Jag ser fram emot att vara med på den fortsatta resan, säger Anton Bergkvist, affärsområdesansvarig vårdbostäder, Sehlhall Fastigheter.

Nima Assadi, som har en civilingenjörsutbildning från KTH med inriktning på samhällsbyggnad, stärker upp Sehlhalls team som projektledare. Han har en gedigen erfarenhet från fastighets- och byggbranschen och har bland annat arbetat som projekt- och verksamhetsutvecklare hos Veidekke i åtta år.

– Sehlhall är en samhällsutvecklare med höga ambitioner och det blir spännande att utveckla hållbara omsorgsfastigheter för egen förvaltning, säger Nima Assadi, projektutvecklare, Sehlhall Fastigheter.

Nima Assadi är också programledare för Hela kedjan, en uppskattad podcast om samhällsbyggnad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige